Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

Maszk nélkül ment vásárolni egy féri, majd leköpte az eladót, miután ezt szóvá tette neki

Fotó: Unsplash/Sinitta Leunen
not image

Borbély Fanni

2021. május 18. - 10:17

Az eset Kiskunhalason történt tavaly, mikor egy férfi maszk nélkül lépett be egy üzletbe, ahol az eladónő jelezte, hogy nem fogja kiszolgálni maszk nélkül, mire a férfi leköpte. Az üzlet tulajdonosa próbálta feltartóztatni a férfit, azonban a férfi több alkalommal is ököllel arcon ütötte őt.

Tavaly augusztusban egy férfi maszk nélkül akart belépni egy kiskunhalasi üzletbe, ahol az ott dolgozó eladónő tájékoztatta, hogy nem fogja kiszolgálni, ha nem veszi fel a maszkot.

Soron kívül Nyerő Páros: pincsikutya jelzővel illette Bea Megyeri Csilláékat Hódi Pameláék kapcsán

Erre a férfi vitába keveredett a nővel, miközben több alkalommal is leköpte őt, majd feldúltan távozott az üzletből. Az eladónő tájékoztatta az üzlet tulajdonosát az esetről, mire a tulaj a férfi után ment, sikeresen feltartóztatta és értesítette a rendőrséget.

Annak érdekében, hogy a rendőrség kiérkezéséig fel tudják tartani a férfit, a tulajdonos megfogta a férfi egyik karját, aki viszont kitépte magát a tulaj fogásából, több alkalommal ököllel megütötte a fejét, majd elmenekült a helyszínről.

Az Origo azt írja, az ügyészség most garázdaság és könnyű testi sértéssel vádolja a férfit, és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje közmunkára.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.