Mason Mount elégedett a Manchester United ajánlatával

MTI/EPA/Rodrigo Jimenez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Chelsea teljesítményével már annál kevésbé, közel lehet a megállapodás.

A 24 éves angol válogatott középpályás szerződése 2024-ben jár le a Chelsea-vel, és a hírek szerint megrekedtek a tárgyalások a kontraktus megújítása kapcsán. Ennek oka nem mellesleg a Manchester United élénk érdeklődése.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Mint azt a 90min.com megírta, Mount és édesapja egyre távolabb kerül a Kékektől, és inkább máshol keresnék a lehetőségeket, hiszen a Chelsea idén gyenge teljesítményt nyújtott, ami miatt az európai kupaporondról is lemaradt.

A Liverpool, az Arsenal és a Newcastle is folytatott egyeztetéseket Mount-tal, de a Manchester United áll a legközelebb ahhoz, hogy leigazolja a játékost, és állítólag a játékos menedzsmentje is rábólintott a megállapodásra.

Kérdés persze, hogy a Chelsea miként vélekedik erről, hiszen még a Manchester United 50 millió font körüli vételárban gondolkodik, addig a Chelsea legalább 75 millió fontot szeretne érte kapni.

A Kékek valószínűleg még megpróbálkoznak egy új szerződéssel, azonban az edző személye is közbeszólhat, hiszen Pochettino érkezése alaposan felkavarhatja a keretet, így Mount sem biztos, hogy hosszabb távon szerepel az argentin elképzelései között.