Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,86 Ft
Euró
381,61 Ft
Font
445,49 Ft
Bitcoin
43,545 $

Bosszúból maró anyagot öntött volt barátja ruháira egy féltékeny nő

Kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt emeltek vádat az ellen a fiatal nő ellen, aki úgy adta vissza volt párja ruháit, hogy az összekészített zsákokba maró hatású szert öntött.

Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A vádlott és a sértett 2020-ban ismerkedett meg, összeköltöztek és a nő által bérelt debreceni lakásban laktak. A pár 2021 februárjában szakított, a sértett elhagyta a lakást, de ruhái, cipői és egyéb értéktárgyai ott maradtak – írta az ugyeszseg.hu.

A férfi többször egyeztetett a nővel azért, hogy elhozza a holmijait, azonban hosszú ideig nem tudtak megállapodni. Soron kívül Akár mínusz 11 fok is lehet éjszaka

2021. május 11-én, az elkövető a sértett ruhaneműit és cipőit zsákokba, valamint kartondobozokba pakolta, de előtte azok egy részét összevagdosta, majd a zsákokba maró hatású anyagot öntött. A nő a zsákokat és a dobozokat kitette a társasház hátsó bejáratához, majd értesítette volt barátját.

A sértett elvitte a este a holmijait, de csak a debreceni tartózkodási helyén vette észre a rongálást. A nő több mint 200.000 forint kárt okozott, amely nem térült meg.

Az ügyben a nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatta le, az eljárás során a sértett kérte a kárának megtérítését.

A Debreceni Járási Ügyészség a vádlott ellen kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt emelt vádat a Debreceni Járásbíróságon.

A büntetővégzés meghozatalára irányuló vádiratban a járási ügyészség indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás nélkül hozzon büntetővégzést, és a vádlottat intézkedésként bocsássa próbára. A járási ügyészség indítványozta azt is, hogy a járásbíróság a sértett kárigényének adjon helyt.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Ködös, párás és borongós hétvége vár ránk

Igazi bekuckózós hétvége lesz a mostani.

Súlyos buszbaleset történt Kiskunlacházánál, egy kamion is nekirohant a busznak

Többek között egy kamion is érintett a súlyos buszbalesetben, melynek körülményei egyelőre csak részlegesen ismertek.