Dollár
426,80 Ft
Euró
421,99 Ft
Font
481,42 Ft
Bitcoin
20,132 $

Márki-Zay Péter elmondta, mi a legnagyobb öröm az életében

Fotó: Márki-Zay Péter (függyetlen) polgármester beszél a hódmezővásárhelyi közgyűlés ülésén a városháza dísztermében 2018. március 19-én. Balról Ambrus Norbert, a jogi iroda vezetője. MTI Fotó: Ujvári Sándor
not image

Takács Petra

2022. június 19. - 15:27

Apák napja alkalmából Márki-Zay Péter is mondott néhány szót, és megtudhattuk, mi a legnagyobb öröm az életében.

Márki-Zay a hosszú évek alatt nagy családot alapított, amiért hálás Istennek, hogy mindez megadatott számára. Természetesen az édesapjának is hálás, hiszen nélküle most nem lehetne az, aki, és nem írhatná le ezeket a sorokat.

Soron kívül Felmérés: a gyerekvállalás egyre hátrébb tolódik a prioritási listán Finnországban

Sokan írtak az apjuk kapcsán apák napján, Orbán Viktor korábbi ellenfele sem maradt ki a sorból. Az elfoglaltságai mellett arra is fordított időt, hogy elmesélje, mi számára a legnagyobb öröm az életében.

„Számomra nincs nagyobb öröm az életben, mint gyermekeim édesapjának lenni – remélem minél több honfitársam átéli ezt az örömöt. Rájuk emlékezünk a mai Apák Napján.” – írta a posztjában a volt miniszterelnök-jelölt

„A katolikus hagyomány márciusban, Szent József napján ünnepelte ezt korábban, de az utóbbi években átvettük az amerikai szokás szerinti június harmadik vasárnapját. Jó volt látni a misén azokat a szülőket, akik kicsi gyermekeikkel az ölükben vagy velük kézen fogva, róluk gondoskodva, életük talán legszebb időszakát élik meg minden nap.”

„A mai napon édesapámmal együtt voltunk misén, és délután gyermekeimmel is elmegyünk hozzá társasjátékozni. Polgármesterként és különösen a tavaszi országos kampány alatt kevés időt tudtam a szüleimmel tölteni, pedig tudom, milyen fontos minden szülőnek, hogy gyakran láthassa gyermekeit. Ezt kívánom Önöknek is, szeretettel.”