Dollár
430,80 Ft
Euró
417,58 Ft
Font
468,05 Ft
Bitcoin
19,489 $

Márki-Zay: Gyurcsány nagyon sok kárt okozott a választási kampányban az ellenzéki összefogásnak

Fotó: Gyurcsány Ferenc, a DK vezérszónoka, a párt elnöke felszólalás közben a jövő évi költségvetés általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. június 19-én. MTI/Kovács Attila
not image

Takács Petra

2022. augusztus 13. - 14:21

Márki-Zay Péter azt mondja, ha Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc összejátszásról van szó, akkor szerinte nemcsak a mostani választási kampányban találunk erre példákat, hanem az elmúlt 20 évben bármikor.

Márki-Zay Péter megint egy igen hangos poszttal hívta fel magára a figyelmet, megemlítve Gyurcsány Ference és Orbán Viktort. A két korábbi nagy rivális kapcsán érdekes eszmefuttatásokba ment bele, míg sokan mások úgy vélik, ő maga okozott nagy károkat az ellenzéki összefogásnak, nem más.

Soron kívül Új mélypontra süllyedt a fogyasztói hangulat Németországban, mi lesz ezután?

„Miért nem akarja leváltani Gyurcsány Orbánt?” – tette fel a kérdést Márki-Zay a Facebook oldalán, majd a folytatásban megjegyezte, a volt miniszterelnök nagyon sok kárt okozott a választási kampányban az ellenzéki összefogásnak.

„Gyurcsány Ferenc nagyon sok kárt okozott a választási kampányban az ellenzéki összefogásnak.” – emelte ki Orbán korábbi ellenfele, majd hozzátette, az időközi választásokon is nagyon sok helyen indított a DK párhuzamosan saját politikust az ellenzéki pártok közös jelöltjével szemben.

„Azóta az időközi választásokon is nagyon sok helyen indított a DK párhuzamosan saját politikust az ellenzéki pártok közös jelöltjével szemben. Ez nagyon komoly kérdéseket vet fel a két év múlva esedékes önkormányzati választásokkal kapcsolatban is.”

„Kérdés, hogy miért nem akarja leváltani Gyurcsány Ferenc Orbán Viktort. Ha Orbán és Gyurcsány összejátszásáról van szó, akkor nemcsak a mostani választási kampányban találunk erre példákat, hanem az elmúlt húsz évben bármikor.”

„Az MMM nem támogatja a DK jelöltjeit az időközi választásokon. Mi azon dolgozunk, hogy hiteles alternatívát építsünk.” – folytatta Márki-Zay, akivel láthatóan nem mindenki ért egyet, a saját oldalán is kap erős kritikákat.