Dollár
430,80 Ft
Euró
417,58 Ft
Font
468,05 Ft
Bitcoin
19,489 $

Márki-Zay szerint az ellenzék nem akarja leváltani Orbánt, Rogán irányítja őket

Fotó: Márki-Zay Péter, hat ellenzéki párt közös miniszterelnök-jelöltje (b4), Karácsony Gergely fõpolgármester (j2), valamint képviselõjelöltek: Tordai Bence (Párbeszéd), Vajda Zoltán (MSZP), Hadházy Ákos (Momentum és Mindenki Magyarországa Mozgalom), Hajnal Miklós (Momentum), Szabó Tímea (Párbeszéd), Csárdi Antal (LMP) és Jámbor András (Párbeszéd) az Egységben Magyarországért kampányzáró rendezvényén Budapesten, a Madách téren 2022. április 2-án. MTI/Koszticsák Szilárd
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. augusztus 8. - 13:58

A korábbi miniszterelnök-jelölt minél több emberrel vívná ki a változást. 

Márki-Zay Péter közösségi oldalán megjelent egy írás, miszerint „a Szabad Európa információi szerint az ellenzéki pártok fideszes kapcsolattartóit arra kérte Rogán Antal propagandaminiszter, hogy ne használják ki a rezsinövekedés miatti lakossági elégedetlenséget”. 

Soron kívül Kreml: Oroszország pénteken hivatalosan is annektálja a megszállt ukrán területeket

Kiemelte: „addig, amíg eltűrjük, hogy az ellenzéki pártokat is Rogán Antal irányítsa, addig nem lesz változás Magyarországon.”

Ezen kívül van még valami, amiben nagyon biztos, és előszeretettel hangoztatja is az utóbbi időben:   

„Addig, amíg olyan ellenzékünk van, akik nem akarják leváltani Orbán Viktort, addig nem lesz változás összefogás esetén sem. Bele kell zsarolnunk az ellenzéki politikusokat abba, hogy ők is kiálljanak a magyarok szabadságért. Ne Rogán Antal utasításaira hallgassanak, hanem a magyarok érdekeit tartsák szem előtt” – írta.  

„Ne tűrjük el azt, hogy magukat ellenzékieknek hazudják olyanok, akiket Rogán irányít!” – szólított fel.