Clouds
21 Budapest
Dollár
346,72 Ft
Euró
370,60 Ft
Font
431,40 Ft
Bitcoin
27,157 $

Máris visszatérhet a Barcelonához Aubameyang

MTI/EPA/Vince Mignott
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A katalánok az előző szezonban adták el a Chelsea-nek, de a gaboni közel maradt korábbi csapatához.

Néhány nappal ezelőtt sokatmondó képsorok járták be a világsajtót, Aubameyang ugyanis a Barcelona öltözőjében ünnepelte a katalánok El Clásicón aratott győzelmét. Ez megerősíti azt a híresztelést, miszerint a gaboni visszatérne Xavi együttesébe.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

A Barcelona tavaly télen ingyen szerezte meg a játékost, aki 23 mérkőzés alatt 13 alkalommal talált be a csapat mezében, ám mivel a Barca pénzszűkében volt, ezért 14 millió euróért és Marcos Alonsóért cserébe eladta a Chelsea-nek.

A mostani szezon jóval kevésbé volt sikeres Aubameyang számára, így aztán könnyen előfordulhat, hogy a Barcelona nyomott áron visszavásárolja a 33 éves csatárt a Kékektől – számolt be róla a Fichajes.

Aubameyang-ot az anyagiak mellett leginkább Lewandowski érkezése miatt adta el a Barcelona, azonban a mostanában sérülésekkel küszködő lengyel és a formán kívüli Ansu Fati helyére ismét nagyon jól jönne Xavinak.

A Chelsea pedig szeretne megszabadulni azoktól a játékosaitól, akik nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Mindazonáltal valószínűleg a gaboni csatárnak is kompromisszumokat kell kötnie, ha ismét Barcelonában akar játszani, ami legfőképp a fizetését érintheti.