Dollár
419,19 Ft
Euró
406,17 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
19,040 $

Máris tárgyalnak Modric hosszabbításáról

Saint-Denis, 2022. május 27. Luka Modric, a Real Madrid játékosa csapata edzésén a Párizs melletti saint-denisi Stade de France stadionban 2022. május 27-én, a labdarúgó Bajnokok Ligája Liverpool FC - Real Madrid döntõje elõtti napon. A csúcstartó Real Madrid a 14., a Liverpool a hetedik trófeájáért küzd a labdarúgás legrangosabb európai kupasorozatának döntõjében. MTI/EPA/Yoan Valat

Bense Róbert

2022. szeptember 23. - 09:05

Akár 2024-ig is a Real Madrid játékosa maradhat.

A horvát klasszis tárgyalóasztalhoz ült a Real Madrid klubvezetésével, hogy döntsenek az esetleges szerződéshosszabbításáról. Modricnak legutóbb egyéves hosszabbítást ajánlottak, a 37 éves labdarúgó azonban még tovább maradhat.

Soron kívül Szalagkorlátnak csapódott egy fiatalokkal teli kisbusz az M7-esen, elaludhatott a sofőr

Luka Modricnak 2023. június 30-ával jár le a szerződése, korábbi nyilatkozatai alapján pedig arra lehet számítani, hogy a Real Madridtól már nem szeretne másik csapathoz igazolni. Tehát amennyiben nem hosszabbítanak, az vélhetően a pályafutásának végét is jelenti majd.

Modric azonban továbbra is a legmagasabb szinten futballozik, így van esély arra, hogy a korábbi 1+1 éves opciót is aláírják, így még egy szezonnal meghosszabbodna a kontraktusa, egészen 2024-ig – írta a Fichajes.

Ez azért is lenne rendkívül fontos a horvát labdarúgó számára, mivel így a 2024-es Európa-bajnokságon is szerephez juthatna a nemzeti csapatban. Modric ekkor már 39 éves lenne, mostani formáját elnézve azonban a kora legkevésbé sem hátráltatná sem őt, sem pedig a nemzeti együttest.

Modric még 2013 nyarán érkezett Madridba, akkor 40 millió eurót fizettek érte a Tottenham csapatának. A horvát középpályás az elmúlt közel egy évtizedben a csapat egyik oszlopos tagja lett. Az idei szezonban 9 mérkőzésen 600 percet játszott, Ancelotti tehát továbbra is számít rá.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.