Marilyn Manson menedzsere 25 év után megszakította a munkát az énekessel

Flickr/Saiday
not image

Borbély Fanni

2021. február 7. - 10:30

A nemrég kirobbant bántalmazási botrány után Marilyn Manson menedzsere 25 év közös munka után úgy döntött, megszakítja a munkakapcsolatot az énekessel, így a botrány csak egyre tovább növekszik Manson körül.

A Rolling Stone szerint egy a “helyzethez közeli” forrás megerősítette Tony Ciulla félreállását, az énekes és a menedzser kapcsolata pedig még 1996-ra nyúlik vissza, mikor Manson áttörést hozott a zeneiparban az Antichrist Superstar című lemezével.

Ciulla az 52 éves Mansont különböző karrierbeli kihívásokon kísérte végig, beleértve a zenekar egykori tagjának perét a jogdíjak miatt, valamint a biztonsági szolgálat tagjaival szemben a koncertek helyszínén elkövetett állítólagos támadásokkal kapcsolatban is.

Evan Rachel Wood, az énekes korábbi menyasszonya azzal vádolja Mansont, hogy kapcsolatuk alatt kínozta és megalázta őt, mely vádak következtében elképesztően gyorsan történtek az események: az énekes kiadója, a Loma Vista azonnal kidobta az énekest, majd Manson exei, Rose McGowan és Jenna Jameson is szolidaritásukat fejezték ki Wood felé.

A Page Six azt írja, Trent Reznor, a Nine Inch Nails ötletgazdája egy friss nyilatkozatban megosztotta, az évek során több alkalommal is nyilvánosan jelezte, hogy nem kedveli Mansont mint embert, ennek okán közel 25 évvel ezelőtt minden kapcsolatot megszakított az énekessel.

Mansont ügynöksége, a CAA is elbocsátotta, továbbá kivágják azokat a jeleneteket az Amerikai istenek című sorozat azon epizódjaiból, melyekben szerepelt volna. Manson még mindig tagadja az ellene felhozott bántalmazási vádakat, exfelesége, Dita Von Teese mindeközben félig az énekes pártjára állt, ugyanis kijelentette: a hűtlenség és a kábítószerrel való visszaélés eredményezte a válást, nem pedig a fizikai bántalmazás.