Clouds
21 Budapest
Dollár
353,11 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
434,78 Ft
Bitcoin
27,406 $

Tévedésből marihuánás brownie-t szolgáltak fel egy idősotthonban

Fotó: Lottie Griffiths / Unsplash
Epic

Czinder Tímea

Szerkesztő

Az asszony nem tudott róla, mit tartalmaz a sütemény.

A helyi hatóságok közleménye szerint őrizetbe vettek egy dél-dakotai férfit, miután édesanyja véletlenül marihuánás süteményt szolgált fel egy idősotthonban.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

A 46 éves Michael James Korandát január 5-én tartóztatták le, egy nappal azután, hogy a Bon Homme megyei serif hivatal vizsgálatba kezdett a Tabor Közösségi Központban történt „ételmérgezés” miatt.

„Az incidens kivizsgálása során arra jutottunk, a betegek mind THC hatása alatt álltak, amelyet a gyanúsított édesanyja juttatott be a Közösségi Központba egy adag brownie-ban”

– állt az eskü alatt tett nyilatkozatban.

Koranda édesanyja arról számolt be, hogy a süteményt fia készítette, ő pedig elvitte magával a központ kártyapartijára. Fia a hétvégén Coloradóban tartózkodott, ahol a marihuána szabadidős használata legális a 21 évnél idősebbek számára, és egy fontnyi marihuána tartalmú vajjal tért vissza. Az asszony nem tudott róla, mit tartalmaz a brownie.

Az NBC News információi szerint Korandát 3 000 dolláros óvadék ellenében helyezték szabadlábra, a megyei jegyző szerint nem fogadott ügyvédet.