Clouds
21 Budapest
Dollár
359,71 Ft
Euró
388,15 Ft
Font
433,24 Ft
Bitcoin
23,016 $

Tóth Andi és Marics Peti moziból kifelé is jókat nevetett (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Remekül érzik egymás társaságában magukat a fiatal sztárok, amit mindenképpen jó látni, hamarosan pedig szilveszter.

Egyre közelebb és közelebb vagyunk ahhoz, hogy átlépjünk 2023-ba, ami reményeink szerint sokkal jobb lesz. Az előjelek nem a legjobbak, de ha pozitívak maradunk és mindent megteszünk azért, hogy boldogok, sikeresek legyünk, akkor nem lehet baj.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Mindez sallangosnak is hangozhat, valójában azonban sokszor csak rajtunk múlik, mennyire vagyunk boldogok és sikeresek. Mindig adottak a lehetőségek, csupán kitartónak kell lennünk az életben.

Ez az egyik legfontosabb, illetve ha van egy párunk, akire számíthatunk, tegyünk meg mindent azért, hogy ez a kapcsolat erős maradjon. Minden kapcsolaton dolgozni kell, azokon is, amik jól működnek.

Marics Petinek és Tóth Andinak teljesen más az élete, mint a legtöbb embernek, elsősorban az ismertségük miatt. Olyan szinten népszerűek, hogy nyugodtan nem is tudnának végigsétálni az utcán, de ez ezzel jár.

A két sztár legutóbb egy moziban ütötte el az időt, ahol nagyon jól szórakoztak. Kifelé sétálva sem maradhatott el a humorkodás, mintha Cristiano Ronaldo legendás gólörömét gyakorolgatták volna. A videót erre a linkre kattintva érhetitek el korlátozott ideig!