Dollár
421,91 Ft
Euró
408,07 Ft
Font
457,99 Ft
Bitcoin
19,195 $

Marics Peti vezet, Tóth Andi nagyon élvezi (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 5. - 21:27

Közösen keltek útra a sztárok, akik már hetek óta egy párt alkothatnak, és jó rájuk nézni, mert boldogok, fiatalok, sikeresek.

Éveken át mentek a pletykák arról, hogy vajon Tóth Andi egyedülálló vagy sem. Sok hír keringett erről, tavaly például hónapokon át arról szóltak a cikkek, hogy milyen közel került Andrei Mangrához, a dancing with the starsos táncpartneréhez.

Soron kívül Fürjes Balázs: a futball hazatér, Magyarország újra csúcsra érhet (videó) 

Többször tagadták ezt, csak barátok, és ez azóta sem változott, Andrei már a harmadik évadra készül, ezúttal Rubint Réka mellett. Andiról keveset hallani, mivel egy műsorban sem láthatjuk, de ki tudja, mit hoz a jövő.

Van pár produkciója a TV2-nek, reméljük, hogy neki is találnak valamit, ám ez sok esetben Anditól is függhet. Mindenesetre a népszerűsége nem csökkent, csupán nincs annyit képernyőn, mint például tavaly ebben az időszakban a DWS 2 miatt.

Sári Évi bikinis fotóitól eláll a lélegzeted

Az azonban a lehető legjobb hír, hogy hosszú idő után újra boldog, és mindezt egy férfinek köszönheti. Radics Peti lett az új párja, aki történetesen ugyancsak az egyik legnagyobb sztár idehaza.

Lapozó: 1 2