Dollár
392,12 Ft
Euró
405,81 Ft
Font
469,72 Ft
Bitcoin
16,879 $

Margot Robbie elszomorító hírekkel szolgált az új Karib-tenger kalózai kapcsán

Fotó: EPA/NEIL HALL
not image

Borbély Fanni

2022. november 15. - 05:19

Noha már nagyon várták a rajongók az esetleges új részt, melyben női kalózokat mutattak volna be, élükön Margot Robbie-val, a színésznő most elkeserítő hírekkel szolgált a film kapcsán.

A jelentések szerint 2020-ban Margot Robbie játszotta volna a főszerepet az eredetileg Johnny Depp főszereplésével készült sikersorozat női főszereplővel készülő rebootjában, aztán Depp bírósági pere Amber Hearddel csak tovább erősítette ezeket a pletykákat.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsányék igyekeznek blokkolni az EU-s pénzek megérkezését

Margot Robbie azonban most lesújtó híreket osztott meg a film kapcsán, a Vanity Fairnek elárulta ugyanis, hogy a projekt egyáltalán nem halad:

“Volt egy ötletünk, és már régóta dolgozunk rajta, hogy inkább egy női főszereplő legyen, és csak egy kicsit legyen más a történet, amiről úgy gondoltuk, hogy nagyon klassz lenne. De azt hiszem, nem akarják megcsinálni.”

Utolsó mondatával egyértelműen a Disney-re utalt a színésznő, ám ennél többet nem szeretett volna mondani az ügyben. A Karib-tenger kalózainak folytatása azért is lenne indokolt, mert minden idők egyik legsikeresebb filmsorozata, mely több mint több mint 4,5 milliárd dolláros bevételt hozott a konyhára.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.