Dollár
431,58 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,367 $

Futás közben lett rosszul egy férfi a Margit-szigeten, elképesztő életmentés történt

Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat
not image

Borbély Fanni

2022. augusztus 30. - 17:32

Kedd délelőtt a Margit-szigetre riasztották a mentőket, miután egy 50 év körüli férfi rosszul lett futás közben.

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán egy újabb elképesztő életmentésről számolt be, ezúttal a Margit-szigeten: a Margit-szigetre kérték ma délelőtt a mentők gyors segítségét ahhoz az 50 év körüli férfihez, aki futás közben lett rosszul.

Soron kívül Denisz Pusilin: Ukrajna már képtelen az önálló döntéshozatalra

Az egyébként sportos férfi egy villamosmegálló mellett esett össze hirtelen, így több szemtanú is azonnal a segítségére sietett, mentőt hívtak és a telefonos utasítások alapján megvizsgálták a beteget, aki már nem lélegzett.

A tapasztalt mentésirányító értesítette a legközelebbi mentőegységet, miközben az újraélesztés lépéseire instruálta a bátor járókelőket, amihez hamarosan egy félautomata defibrillátorral felszerelt BKK forgalmi helyszínelő csapat is csatlakozott.

A perceken belül helyszínre érkező mentősök pedig emelt szinten folytatták az életmentést, miközben a helyszínen tartózkodó rendőrök adtak árnyékot a tűző nap ellen az életmentőknek. Az időben megkezdett mellkasi nyomások és a korai sokk végül sikerre vezettek és a férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.