Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Marcsi Peti úgy néz ki, mint a Hangya (videó)

Mintha csak egy Marvel-karakter elevenedve meg előttünk Marics Peti személyében, akinek nagyon jól áll az új szerelés.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy elrajtoljon a Dancing with the Stars negyedik évada. Izgalmas hetek várnak ránk, viszont minden hétvégén búcsúzni fog egy sztár, ami igencsak fájdalmas.

Miután idén a szokásosnál is nagyobb nevek kerültek beválogatásra a mezőnyben, lesz miért izgulnunk Marics Peti már csak a mögötte álló rajongói bázis miatt is jó eséllyel pályázhat a döntőre. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Ugyanakkor Peti keményen készül Stana Alexandra oldalán, akit az egyik legvonzóbb táncosnőnek tartanak. Remek duót alkotnak, és még mindig nem tudhatunk mindent, vannak kérdőjelek.

Az egyik legnagyobb kérdés, hogy kik lesznek a zsűri, mert változások várhatóak. Pletykák már vannak ezzel kapcsolatban, viszont inkább várjuk meg, mi lesz a hivatalos verzió, mivel lehetséges, hogy meg fogunk lepődni.

Peti is részt vett az egyik promóciós film forgatásán, és rögtön a Hangya karaktere ugrott be róla. Egy kis minőségi szösszenet, amiben többek között Király Linda is látható, aki ugyancsak tagja a mezőnynek.