Marco Rossi egészen megható és különleges képe az Eb-ről

Fotó: Twitter/MLSZ
not image

Hujber Dávid

2021. július 27. - 15:50

Az Európa-bajnokság egyik legérzelmesebb jelenetét vitték vászonra, aminek a szövetségi kapitány az egyik főszereplője.

Magyarország több szempontból is érintett volt az idei évre halasztott Európa-bajnokságon, mivel nemcsak csapatként, hanem rendezőként is ott lehettünk. Mindenkit megmozgatta az esemény, mely akár álomszerűen is alakulhatott volna.

Sokan már előre leírták a magyar válogatottat a „halálcsoportnak” tartott „F” csoport miatt, ahol világbajnokokkal és Európa-bajnokokkal kellett megküzdenie honfitársainknak. Ennek ellenére nagyon közel álltunk ahhoz, hogy továbbjussunk, és utána ki tudja, mi történt volna…

Ezt már soha nem tudjuk meg, de független attól, hogy nem jutottunk tovább a csoportból, mindenki hatalmas dicséretet érdemel, mert amit letettünk az asztalra, arra az egész világsajtó felkapta a fejét. Rendkívül büszkék vagyunk, többek között a szövetségi kapitányunkra is.

Hivatalos: Szalai Attila csatlakozik a TeamBioTechUSA-hoz

Marco Rossi volt az, aki egy olyan erős egységgel rendelkező csapatot rakott össze, mely bárki számára nehézséget okozhat, mint azt láthattuk is az Eb-n. Ez pedig kifejezetten biztató annak tudatában, hogy jövőre rendezik meg a katari világbajnokságot.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.