Dollár
434,48 Ft
Euró
424,37 Ft
Font
487,45 Ft
Bitcoin
19,261 $

Marco Rossi üzent az angolok elleni győzelem után

Wolverhampton, 2022. június 14. Marco Rossi szövetségi kapitány a labdarúgó Nemzetek Ligája 4. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkõzés után a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 14-én. A magyar válogatott 4-0-ra gyõzött. MTI/Koszticsák Szilárd

Bense Róbert

2022. június 16. - 06:55

Ekkora arányú győzelemre valószínűleg még a magyarok kapitánya sem számított!

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a magyar válogatott tegnap este négy góllal győzte le Wolverhamptonban Angliát. Marco Rossi a diadalt követő napon instagramon is megosztotta gondolatait a követőivel.

Soron kívül 62-re emelkedett az Ian hurrikán áldozatainak száma

Tegnap reggel, az Anglia elleni meccs előtt arra gondoltam: “Nem ígérhetek újabb győzelmet mára. A megszerzett 4 pont már így is elképesztő teljesítmény, figyelembe véve a csoportunkat. De végig fogunk küzdeni még egy meccset, szívvel-lélekkel és bátran, ahogy szoktuk.”

Most pedig van 7 pontunk, és ez egy óriási eredmény. Élvezzük ki ezt a pillanatot. Megérdemeltük! Hajrá magyarok!” – írta a szövetségi kapitány.

Marco Rossi csapata négy fordulót követően az első helyen áll a Nemzetek Ligája A divíziójának halálcsoportjában, ahol Magyarország Németország, Anglia, valamint Olaszország legjobbjaival küzd meg.

A magyar válogatott eddig remekül teljesít, Angliát oda-vissza megverték a mieink, a németek ellen itthon 1-1-es döntetlent értek el, egyetlen vereségüket Olaszország ellen szenvedték el idegenben.

Amennyiben őszre is sikerül átmenteniük ezt a remek formát, úgy könnyedén előfordulhat, hogy a korábban szinte lehetetlennek tartott bennmaradást is sikerül elérni az A divízióban, de most nyugodtan lehetünk optimisták, akár még a csoportgyőzelem is meglehet, amit az NL négyes döntője követ.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.