Marco Rossi is reagált a magyar olimpiai sikerekre

Fotó: Lőrincz Tamás, a férfi kötöttfogású birkózók 77 kilogrammos kategóriájának olimpiai bajnoka, Kárász Anna, Bodonyi Dóra, Kozák Danuta és Csipes Tamara, a női kajaknégyesek 500 méteres versenyének olimpiai bajnokai, Kopasz Bálint, a kajak egyesek 1000 méteres versenyének olimpiai bajnoka, Milák Kristóf, a 200 méteres pillangóúszás olimpiai bajnoka, a 100 méteres pillangóúszás ezüstérmese, Szilágyi Áron, a férfi kardozók egyéni versenyének olimpiai bajnoka, Tótka Sándor, a férfi kajak egyesek 200 méteres versenyének olimpiai bajnoka és Rasovszky Kristóf, a férfi nyíltvízi úszók 10 kilométeres versenyének ezüstérmese (b-j) a tokiói olimpiáról hazatérő magyar csapat ünnepélyes fogadásán a BOK Csarnokban 2021. augusztus 9-én. Magyarország 6 arannyal, valamint 7-7 ezüsttel és bronzzal, azaz húsz éremmel zárt a tokiói olimpián, ez az utóbbi 25 év legjobb eredménye. MTI/Máthé Zoltán
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 10. - 20:22

A magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya sem hagyta ki a lehetőséget, és gratulált a magyar olimpikonok teljesítményéhez.

Marco Rossi régóta ismerheti Magyarországot, ami 2012 óta a második otthona, tehát lassan már 10 éve. Ezen idő alatt volt lehetősége megismerkedni a kultúrával, egyéb más sportokkal, amikben szintén remek teljesítményeket érünk el.

2012-ben érkezett meg Budapestre, hogy átvegye a Budapest Honvéd irányítását, amit két alkalommal is megtett, mielőtt a DAC edzője lett volna, ahol csak rövidebb ideig irányított. Élete eddigi legnagyobb lehetőségét a magyar válogatott irányítása jelentette.

2018 óta szolgálja hűen a nemzeti csapatot, ami egyre sikeresebb, és a következő lépcsőfok a világbajnokság lehet. Szerencsére Rossi eddig egy másik ajánlatra sem mondott igent, továbbra is a válogatott kispadja jelenti számára a jövőt.

Eddig nem látott felvételek Messi búcsújáról

Természetesen az olaszok mellett a magyarokat is figyelte az olimpián, és gratulált a teljesítményükhöz, miután ez egy nagyon sikeres tokiói olimpia volt a részünkről. Rossi is büszke, aminek hangot is adott az Instagram oldalán keresztül.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.