Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,382 $

Marco Rossi győzelmet akar látni Montenegró ellen

Marco Rossi méltó módon ünnepelne a Puskás Arénában a hatalmas közönség előtt, akik már nagyon várják a csapatot.

Fotó: Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkőzésen a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az MLSZ is nagy dicsérettel adózott a magyar válogatott előtt, akik egyenes ágon jutottak ki az Európa-bajnokságra. Hasonlóra 30 éve nem volt példa, a csapat játékosai akkor még csak meg sem születtek.

Tehát az már nem kérdés, hogy a válogatott ott lesz a következő kontinenstornán, de az igen, hányadik helyen jutnak ki. Emiatt sem melléke a Montenegró elleni vasárnapi meccs, amire kőkeményen készül a csapat. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Keményen készülnek, mert nem akarnak csalódást okozni a népes közönség előtt. Méltó módon ünnepelnének, és erre minden esélyük megvan, bár papíron ez egy igencsak nehéz találkozónak ígérkezik.

„A kvalifikáció természetesen felszabadulttá tesz minket, de nagy a tét, mert a szurkolóinkkal közös ünneplés akkor lehetne az igazi, ha ezt egy győzelemmel tehetnénk teljessé. Holnapra ezt kívánom a szurkolóinknak és magunknak is!” – idézte Marco Rossi szövetségi kapitányt az MLSZ Twitter oldala.

„Mindig fejlődni akarunk. Van amikor ez jobban látszik és van, amikor kevésbé. Holnap azért is kell, hogy jobban látszódjon, mert meg kell őriznünk azt a hangulatot, ami minket övez. A növekedésünkben pedig nagy szerepe van a szurkolóinknak!”

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.