Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,088 $

Már lehet tudni, mikor érkezik és mit tud majd a Counter-Strike 2

TÉMÁK:
#megjelenés #PC
Fotó: unsplash
PC

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Sokan és sokat vártak a második részre, amely hamarosan végre elérhetővé válik.

A Valve végre megerősítette, amit már korábban is sejteni lehetett: 2023 nyarán érkezik a Counter-Strike 2, amiben a fejlesztő szerint a CS-veteránokra is gondoltak, írta meg a Gamestar.

Soron kívül Túl közel hajózott Kína egyik hadihajója az USA rombolójához, majdnem összeütköztek

Ugyanakkor azt is hozzátették, hogy ez is inkább amolyan fejlesztése a Global Offensive-nek, ami ebben az esetben azért is fontos, mert nem kell fizetni érte, és a korábban összegyűjtött értékek is átvihetők az új játékba.

A Valve közölte, hogy néhány CS:GO játékos már most tesztelheti az újdonságot, amely a Source 2 motorral érkezik, és „a legnagyobb technikai előrelépés lesz a Counter-Strike történelmében”.

A fejlesztések egy részéről még nem rántották le a leplet, azonban vannak olyan részletek, amikről már most lehet tudni, többek között azt is, hogy a füstgránátok ezentúl lövésekre és robbanásokra is reagálnak, a füst pedig átszivárog az ajtókon, törött ablakokon, és terjeszkedik a játék tereiben.

Emellett javítottak a hangokon, átdolgozták a pályák zömét, kialakításukat és megjelenítésüket is felújítják, a játékosok pedig maguk is használhatják a Source 2 erőforrásait további pályák elkészítéséhez.