Már előrendelhető az egyik legjobban várt elérhető árú mobiltelefon

Fotó: Realme
Smart
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Habár a Realme 8 széria modelljei hivatalosan csupán március 24-én kerülnek bemutatásra, az előrendelések már ma éjféltől elkezdődtek.

Az Infinity Sale nevű kampány során bárki lefoglalhatja magának saját Realme 8 készülékét, így már március 25-én, a hivatalos leleplezés utáni napon bebiztosíthatjuk magunknak a csúcsmobilokat.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

A Flipkart weboldal szerint egy 15 dolláros letétért cserébe az elsők között lehetünk, akik megkapják a Realme 8 várva várt okoseszközeit – lényegében tehát vakon rendelhetünk elő, hiszen még azt sem tudni, pontosan hogyan fog kinézni a mobil.

A letét után a fennmaradó pénzösszeget március 25-én fizethetjük ki dél és éjfél között.

Ha ezen időszak közben úgy döntöttünk, a bemutatón látottak alapján mégsem kell az új Realme modell, akkor a kínai gyártó azonnal visszautalja számlánkra a befizetett pénzt.

A Realme 8 lesz a vállalat első okostelefonja, amelyet 108 megapixel felbontású kamerával fognak felszerelni, ám erre a masszív újításra kizárólag a Pro készülékék esetében számíthatunk.

Az alapmodell valójában a jelenleg is kapható Realme 7 feljavított változata lesz, ami azt jelenti, hogy a lapkakészlet és az akkumulátor kapacitása megegyezik majd elődjével, miközben AMOLED kijelzőt és 64 megapixeles, négykamerás megoldást kaphat az utód.