Már az F1-es pilóták is a hatalmas népszerűségnek örvendő játékkal játszanak: kész őrület

not image

A T-800-as

2020.augusztus.21 - 00:30

Lando Norris, a McLaren versenyzője sem hagyhatta ki a lehetőséget, és nekiesett a nemrég berobbant új játéknak, mely hatalmas népszerűségnek örvend.

Lando Norris, a McLaren versenyzője sem hagyhatta ki a lehetőséget, és nekiesett a nemrég berobbant új játéknak, mely hatalmas népszerűségnek örvend.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy jelenleg „mindenki” a Fall Guys címen futó nagyon érdekes és vicces battle royale játékkal játszik. Egyszerre kapcsol ki és dühít fel, miután sokszor egészen minimális dolgokon múlik egy továbbjutás, vagy egy győzelem.

Kiszivárogtak a Samsung Galaxy S20 Fan Edition első képei

A streamerek sorra töltik fel a videókat a PC-n és PS4-en elérhető Fall Guys-ról, mely egyértelműen a nyár legnagyobb slágere és az év egyik nagy meglepetése lett. Egyelőre nem volt szerencsénk kipróbálni, de már rengeteg gameplayt megnéztünk róla, és nagyon kíváncsiak lettünk.

Az őrült kis figurák néha valóban az őrületbe tudják kergetni a játékosokat, és sokszor csak a puszta szerencsén múlik, hogy továbbjutunk, vagy megnyerjük a kört, amit rettentő nehéz elérni. Ettől független csak ajánlani tudjuk, és jobbnál jobb kritikákat kap a game.

A Forma-1-ben is kipróbálták már, ahol Lando Norris, a McLaren versenyzője egy igazi gamer, és rengeteget játszik otthon. Igaz, mostanában nem volt sok ideje erre, mert mióta újraindult az F1, sorra rendezik meg a nagydíjakat.

Ez a hét azonban üres számára, így minden adott ahhoz, hogy kikapcsolódjon, bár Landót ismerve, a düh és a hatalmas nevetések sem maradhatnak ki nála a repertoárból. Egy igazán szórakoztató figurája a királykategóriának, aki imád játszani.

https://www.instagram.com/p/CEFBosVp4xp/

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/erdekes-informaciok-szivarogtak-ki-a-gta-6-rol/