Clouds
21 Budapest
Dollár
354,13 Ft
Euró
385,88 Ft
Font
432,43 Ft
Bitcoin
23,640 $

Összefoglaló videó a Manchester United újabb győzelméről

Fotó: EPA/Peter Powell
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester United egész jól jött ki a legutóbbi fordulóból, addig az Arsenal növelte az előnyét a tabella élén.

Nagyon úgy fest, hogy a Manchester United Ten Hag vezetésével arra az útra léphet, amit Sir Alex Ferguson távozása óta várnak a rajongók. A keret még mindig nem elég erős, különösen, ha azt összehasonlítjuk a Manchester Cityével.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Ennek ellenére mindössze négy ponttal számolnak kevesebbet, amire az idény első felében nem sokan gondoltak volna, ahogyan arra sem, hogy az Arsenal 43 ponttal kezdi meg a 2023-as esztendőt.

Márpedig ez a helyzet, a Manchester 34 pontos a 4. helyen, és úgy számol két ponttal kevesebbet a Newcastle mögött, hogy a „szarkák” egy meccsel többet játszottak. Legutóbb mindössze egy 0-0-ra futotta nekik a Leeds ellen hazai pályán, ami sokba került.

A Manchester City szintén fontos pontokat bukott odahaza az Everton ellen, míg az Arsenal nagyot ment Brighton otthonában, ahol mindig nehéz játszani. Az United több góllal is nyerhetett volna Wolverhampton ellen, ám nem jött ki a lépés számukra, és az egyik góljukat visszavonták.

Marcus Rashford, aki az elalvása miatt csak a kispadon kezdhetett, végül megmentőként térhetett haza. Egyetlen gólt adtak meg a mérkőzés alatt, amit a csereként beállt sztárcsatár szerzett, akinek a jeleneteit is megnézhetitek az alább található összefoglaló videóban.