Cristiano Ronaldo is reagált a Young Boys elleni csúfos vereségre

Fotó: Twitter/Manchester United
not image

Nagy Noel

2021. szeptember 15. - 10:47

Nagy blamával kezdte a Manchester United a Bajnokok Ligája 2021/22-es kiírását, miután 2-1-es vereséget szenvedtek a Young Boys csapatától.

Cristiano Ronaldo találatával még a Vörös Ördögök szereztek vezetést az első félidőben, azonban Aaron Wan-Bissaka megnehezítette a csapat dolgát, miután azonnali piros lapot előidéző szabálytalanságot követett el.

Ezt követően a Manchester United játéka érezhetően visszaesett, ezt pedig remekül tudta kapitalizálni a svájci alakult, amely végül megfordította a mérkőzést és csodagyőzelmet aratott a brit csapat ellen.

Cristiano Ronaldo, a Manchester United újdonsült ötszörös aranylabdás portugál klasszisa a közösségi médiában reagált a szerencsétlen vereségre, ám egyáltalán nem látható rajta, hogy ez különösebben megtörné:

„Nem ezt az eredményt szerettük volna, de inkább ki kell pihennünk magunkat és a következő mérkőzésre koncentrálni”

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere a mérkőzést követően elmondta, hogy ilyen a legmagasabb szintű futball: amennyiben nem koncentrálsz eléggé és hibázol, akkor a sors könyörtelenül megbüntet.

Ez alatt Jesse Lingard hibájára is gondolt, aki egy elhibázott passzt követően helyzetbe hozta a svájciak támadóját, aki értékesítette is a lehetőséget. Harry Maguire, a Vörös Ördögök kapitánya ezért nem hibáztatja, inkább azt kérte tőle csak, hogy szedje össze magát.