Dollár
423,88 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
19,181 $

A Manchester United tragikus szezonkezdése után máris Erik ten Hag kirúgásáról beszélnek

MTI/EPA/Peter Powell

Bense Róbert

2022. augusztus 8. - 16:00

A Brighton elleni hazai vereség gyorsan letörte a kezdeti lelkesedést.

A Premier League egyik bennfentes informátora, John Wenham már az első forduló kínos vereségét követően úgy vélekedett, hogy nem valószínű, hogy Erik ten Hag „túléli a karácsonyt” a Vörös Ördögök kispadján.

Soron kívül Legjobb barátja behívása miatt nyitott tüzet egy toborzótisztre egy férfi Szibériában

Wenham szerint ráadásul ten Hag modora sem éppen ideális: „Az előző szezonban a helyszínen nézte meg a Manchester United egyik idegenbeli mérkőzését. Olyan barátságtalanul viselkedett a médiával, hogy rögtön azt gondoltam: ez így nem néz ki jól”.

Aztán ott volt a Rangnick-ügy, úgy tűnt, hogy meg akar tőle szabadulni. Holott együtt kellene működniük. A játékosok sem igazán tisztelik őt” – célzott ten Hagra, illetve a Ronaldo-ügyre, amikor a portugál a lecserélése után még a mérkőzés közben hazament.

Megvolt a pénze, amit elkölthetett. Tegnap a Bajnokok Ligája győztes Raphael Varane-t a kispadon hagyta, Maguire kedvéért. Ez így nem fog működni” – tette hozzá Wenham, aki szerint ugyanakkor ten Hagnak volt azért jó húzása is.”

„Úgy vélem, hogy nagyon hamar, talán már novemberben távozik. Talán Eriksen mentheti meg” – mondta, bár úgy gondolja, hogy jelenleg a dán sem a megfelelő pozícióban játszik – írta meg a Football Insider.