Egy nagy név már nemet mondott a Manchester United edzői posztjára

Fotó: Pixabay
not image

Hujber Dávid

2021. november 25. - 06:38

Fogyatkoznak az opciók a Manchester United számára, nem lesz könnyű olyan sztáredzőt találniuk, akik rövid időn belül átvehetik az irányítást.

A Manchester United jelenleg Carrick irányításával dolgozik, de gyakorlatilag kizárható az opciók közül, hogy a korábbi játékos hosszabb távra is megkapja a kispadot. Több nagy név is felkerült a listára, ám a helyzet nem egyszerű.

Hiába van szó a világ egyik legnagyobb klubjáról, mely hatalmas pénzeket kínálhat az edzőinek, miközben az anyagi források is adottak a sztárigazolásokra, a szezon közepén csak úgy tudnak igazolni edzőt, ha kivásárolják őket a szerződésükből.

A korábbi hírek szerint Zidane és a felesége is nemet mondott a manchesteri költözésre, de nem a francia volt a lista élén, hanem Pochettino, a PSG trénere, aki nemrég reagált a pletykákra.

Christian Falk közben arról számolt be, hogy a Manchester United nemcsak az argentin edzővel lépett kapcsolatba, hanem Roberto Mancinivel is. Az olasz dolgozott már Angliában, történetesen a Manchester City edzője volt 2009 és 2013 között.

2018 óta az olasz válogatottért fele, akikkel megnyerte a legutóbbi Európa-bajnokságot, és erre készül a katari világbajnokságon is. Úgy tudni, hogy a neves szakember nemet mondott a Unitednek, mivel kötelességének érzi, hogy kijusson az olaszokkal a 2022-es kontinenstornára.