Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
27,124 $

A Manchester United nem akarja elveszíteni Rashfordot

Fotó: EPA/Adam Vaughan
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ennek érdekében azt tervezik az angolok, hogy még a szezon vége előtt felgyorsítják a tárgyalásokat.

Marcus Rashford élete formájában futballozik, és az elmúlt időszakban emiatt rengeteget nőtt az értéke. Többek között a PSG is lecsapná rá, hatalmas összegeket kínálhatnak a játékjogáért, nem beszélve a fizetéséről.

Soron kívül Most emeltek vádat egy férfi ellen, aki 2013-ban megerőszakolt egy 17 éves lányt

Tekintve, hogy milyen formában futballozik, bőven 100 millió euró felett van az értéke, soha ezelőtt nem volt ilyen értékes a futballpiacon, mint jelenleg. Az ESPN forrásai úgy tudják, hogy a Manchester United a tervei szerint még a szezon vége előtt felgyorsítja a tárgyalásokat az új szerződéssel kapcsolatban.

Az United decemberben aktiválta az 1 éves opciót Rashford szerződésében, amivel 2024-ig az Old Traffordon tartja, de most azon dolgoznak, hogy egy új, hosszú távú kontraktust írjanak vele alá. A csatárhoz közel álló források azt mondják, a fiatal támadó jelenleg csak a szezon sikeres befejezésére koncentrál.

Greenwood jövője is kérdéses

Ugyanakkor az ügyben érintett képviselők arra számítanak, hogy még az idény vége előtt előrelépés lesz az ügyben. Az United azt tervezi, hogy az év végéig, ideális esetben pedig a következő szezon kezdetéig lezárnák az ügyet.

A 25 éves játékos kulcsszerepet játszik Ten Hag terveiben, miközben többen várhatóan távozni fognak a keretből. McTominay, Maguire, Lindelof és Henderson is ezen játékosok között szerepel, akárcsak Bailly és Telles, akik jelenleg kölcsönben szerepelnek, míg Jones és Tuanzebe júniusban költözhet, miután lejár a szerződésük.

A bírósági ügye miatt parkolópályára rakott Greenwood jövője is kérdéses, aki még mindig csak 21 éves. 2025-ig van szerződése a klubbal, de már több mint egy éve nem játszott és edzett, noha az United egyik legnagyobb tehetsége.