Clouds
21 Budapest
Dollár
344,85 Ft
Euró
371,15 Ft
Font
432,17 Ft
Bitcoin
26,799 $

A Manchester United kiszemeltjei között az argentinok botrányhős kapusa

MTI/EPA/Luciano Gonzalez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Emiliano Martinez lehet David De Gea utódja a Vörös Ördögöknél.

De Gea mostanában nehéz hónapokat él át a Unitednél, nem elég, hogy hosszú ideje húzódik a szerződéshosszabbítása, a teljesítménye sem éppen a csúcsformáját idézi. Nem meglepő, hogy a klub új hálóőr leigazolását tervezi.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A radaron pedig többek között az az Emiliano Martinez is szerepel, aki egyszerre volt a vb-döntő hőse és antihőse – előbbit a remek teljesítményével, utóbbit pedig a mutogatásával és Mbappé gúnyolásával érdemelte ki.

Mindenesetre Martineznek ettől függetlenül jól megy a védés, ami az Aston Villa 8. helyezése is mutat, és bár mostanában bukdácsolt ugyan a csapat, volt egy rendkívül jó sorozata, a legutóbbi két vereségük előtt tíz meccsen nem találtak legyőzőre.

A 30 éves argentin szerződése ugyan még 2027-ig él a Villánál, azonban jelenlegi piaci értéke vélhetően csúcsközelben van, valahol 25-30 millió font körül remélhetnek érte, Martinez pedig maga is gondolkozik a váltáson.

A botrányhős hálóőrért sorban állnak a nagynevű csapatok, a Manchester United mellett a Chelsea és a Tottenham is figyeli, így könnyen a nyári kapuskeringő egyik nagy fogása lehet majd.