A Tottenham korábbi edzője Rangnick kinevezéséről: Életemben nem hallottam még ekkora hülyeséget!

Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa (k) a labdarúgó Bajnokok Ligája F csoportjának ötödik fordulójában játszott Villarreal - Manchester United mérkõzésen Villarrealban 2021. november 23-án. MTI/AP/Alberto Saiz
not image

Borbély Fanni

2021. november 28. - 18:13

Harry Redknapp nem elégedett a döntéssel, meglátása szerint ugyanis Michael Carricknak kellett volna megkapnia az állást.

Ralf Rangnick kapta meg a Manchester United ideiglenes edzői státuszát, a Tottenham korábbi edzője azonban értetlenül áll a dolgok előtt, mivel meglátása szerint Michael Carrick sokkal alkalmasabb lett volna a pozícióra. A brit edző szerint a csapatnak inkább Carrick mellett kellett volna döntenie, aki már edzői debütálásakor győzelemre vitte a csapatot a Villareal ellen.

Redknapp nem fogta vissza magát és a Sun oldalán megjelent egyik cikkben azt írta, Carrick az egyik legintelligensebb futballista, akivel valaha is találkozott, de az, hogy Rangnickot választották meg ideiglenes edzőnek, érthetetlen. Egészen pontosan pedig úgy fogalmazott, hogy:

“Életemben nem hallottam még ilyen hülyeséget, akárhogy is nézzük”.

Solskjaer kirúgása után Carrick került az ideiglenes edzői posztra, de a vasárnapi Chelsea elleni mérkőzés után várhatóan visszalép, és átadja a stafétát a kinevezett Rangnicknek. Redknapp nyilvánvalóan azért csattant fel a hír hallatán, mert annak idején együtt dolgozott Carrickkel, aki akkor még a pályán volt, így még mindig komoly kapocs vagy köztük.

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

A Marca azt írja, Redknapp meglátása szerint az, hogy Carrick csak ennyi időt kapott a csapattal, a klub részéről olyan üzenetet volt, mintha azt mondták volna, hogy “bocsi, de nem bízunk benned eléggé”. A Tottenham korábbi edzője úgy véli, Carrick az egyik legjobb szakember és senki nem érhet fel ahhoz a tudáshoz, mellyel ő rendelkezik.