Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
443,51 Ft
Bitcoin
23,187 $

Mióta itt jártál:

A Manchester United edzője szerint csapata elfogadhatatlan hibákat követett el

Amszterdam, 2022. április 21. 2021. szeptember 28-án Amszterdamban készített kép Erik ten Hagról, az Ajax Amsterdam labdarúgócsapat vezetõedzõjérõl a Besiktas elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen. A Manchester United angol klub 2022. április 21-én bejelentette, hogy nyártól Erik ten Hag lesz a Manchester United vezetõedzõje. Az 52 éves szakember 2025 júniusáig szóló szerzõdést ír alá, amely további egy évvel meghosszabbítható. MTI/EPA/ANP/Maurice Van Steen
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Erik ten Hag az Arsenal ellen elszenvedett vereséget követően kritizálta együttese teljesítményét.

A Manchester United a 90. percben vesztette el az Arsenal elleni idegenbeli bajnokit, ezzel pedig 11 pontra nőtt a hátránya az Ágyúsokkal szemben. Ten Hag nem is fogta vissza magát a vereséget követően – írja az ESPN.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

“Mindhárom gólnál hibáztunk” – mondta. „Ez nem fordulhat elő. Láthattuk ma, van még hova fejlődnünk, hogy a csúcsra érjünk” – tette hozzá, folytatva azzal, hogy szembesíteni fogja a hibáikkal a játékosokat.

“Ez nem történhet meg még egyszer, a klasszis csapatok nem követnek el ilyen hibákat. Voltak jó pillanataink, de sokkal jobban kellene védekeznünk. Nagyon jól kezdtük a meccset, megszereztük a vezetést, aztán annyi hibát követtünk el, ami elfogadhatatlan.”

A Manchester United jelenleg a negyedik helyen áll a tabellán, a bukdácsoló Tottenham hat pontra van, tehát ten Hag dorgálása még időben jöhetett, a Bajnokok Ligája továbbra is reális cél lehet a Vörös Ördögöknek.

Az elmúlt két meccsen azonban csupán egyetlen pontot szereztek, így előtte hiába verték meg idegenben a városi rivális Manchester City-t, még tőlük is hat pontra vannak, pedig egy meccsel kevesebbet játszottak.