Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

A Manchester Unitednek van B-terve is, ha nem jön össze a de Jong-transzfer

Fotó: Twenty20

Bense Róbert

2022. augusztus 9. - 06:14

A Barca holland középpályása mellett egy másik nagy név is felkerült a radarra.

A Manchester United bár sok energiát fektetett abba, hogy szerződtessék Frenkie de Jongot, egyre inkább úgy néz ki, hogy a fiatal holland mégis megegyezik a Barcelonával a folytatásról – írja a Fichajes.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

A United ráadásul vereséggel kezdte a szezont, a szakértők pedig máris ten Hag elhibázott stratégiájáról beszélnek, ami könnyen elriaszthatja a klasszisokat attól, hogy a Vörös Ördögökhöz igazoljanak.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a Manchester Unitednél feladták a középpálya megerősítését, hiszen máris újabb nagy név került fel a kívánságlistájukra, méghozzá a Juventus középpályásának, Adrian Rabiot-nak a személyében.

A 27 éves francia válogatott játékos számára mostanra elérhető közelségbe került a klubváltás, a felek pedig a sajtóhírek szerint már meg is egyeztek a vételárról. Rabiot a Transfermarkt szerint 17 millió eurót ér, ennél azonban vélhetően kevesebbet ajánlanak az angolok, mivel jövőre amúgy is lejárna a szerződése

Ezzel ő lehet a United egyik legfontosabb erősítése a középpályán, és még úgy is nagy fogás, hogy de Jong lényegesen komolyabb névnek számít a piacon, akiért természetesen jóval nagyobb összeget is kellene fizetniük az angoloknak.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.