Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

A Manchester United bejelentkezett a bajnoki címre (videó)

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miközben a riválisok bukdácsolnak, szép csendben a Manchester United bejelentkezett a bajnoki címre, amire korábban szinte semmi esélyt nem láttak a szakértők.

Ten Hag vezetésével a Manchester United jó útra lépett, de a keretük még mindig nem olyan erős, mint például a Manchester Cityé. Igaz, korábban is volt példa arra, amikor Sir Alex Ferguson irányításával kevesebb világsztárral a neve mellett hozta a csapat a győzelmeket és a trófeákat.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

A kulcs a rendszerben és abban van, hogy az edző milyen hatással tud lenni egy játékosra. A holland szakember munkája kezd beérni, de közben igyekszik erősíteni a kereten, hiszen rendkívül szoros és kemény a Premier League.

Az azonban biztató számukra, hogy meccsek óta nem tudták legyőzni őket, és már ott vannak a tabella negyedik helyén 35 ponttal. Ugyanannyi pontot számolnak, mint az egy mérkőzéssel többet játszott Newcastle, és közben 10 ponton belülre kerültek a listavezető Arsenalhoz képest.

Ha a következő időszakot is így hozzák le, nagyon hamar ott lehetnek az első hely közelében, máskülönben marad a reálisabb cél, a dobogó. Legutóbb egy újabb lépést tettek meg ehhez a Bournemouth legyőzésével.

Eriksen parádés gólpasszt adott Casemiro-nak a 23. percben, amit gyönyörűen fejezett be a brazil, aki a meccs embere lett. Shaw pedig egy parádés támadás végén lőtt gólt a 49. percben, miután a csereként beállt Garnacho okosan betette neki a labdát középre.

Rashford sem maradhatott ki a gólgyártásból, a 86. percben köszönt be Fernandes révén, de tegyük hozzá, De Gea is kivette a részét a hazai győzelemből, ráadásul egy megforgatott védelem mögött kellett dolgoznia.