Clouds
21 Budapest
Dollár
358,06 Ft
Euró
385,33 Ft
Font
437,87 Ft
Bitcoin
27,664 $

A Manchester United a BL-indulással csábítaná el Harry Kane-t

MTI/EPA/Isabel Infantes
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Tottenham Bajnokok Ligája indulása még korántsem biztos, surranópályán közeledik a Liverpool.

Angol sajtóhírek szerint a Manchester United célja, hogy a nyáron leigazolja Harry Kane-t, a válogatott csapatkapitányát és a Tottenham gólrekorderét. Erre a legnagyobb esélyt a BL-indulás elérése jelentheti.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Habár a United óriási verésbe szaladt bele a hétvégén, a Tottenham még így is négy ponttal van mögöttük, úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszottak. A mögöttük loholó Liverpool pedig épp most páholta el ten Hag csapatát, és nem mellesleg ők is meccshátrányban vannak a Tottenham-mel szemben.

Kane helyzete azonban bonyolultabb, mint a Premier League tabella, ugyanis a 29 éves játékos lojális, és épp néhány héttel ezelőtt mondta el a hazai közönségnek, mennyire ragaszkodik a klubjához.

Kane szerződése jövő nyáron jár le, így számos kérdés hamarosan eldőlhet, többek között az is, hogy hajlandó lesz-e hosszabbítani. Egy újabb aláírás ugyanis könnyen azt jelentheti, hogy a Tottenham-ben fejezi be a pályafutását.

A Manchester United számára az sem mellékes kérdés, hogy mekkora összegért lenne hajlandó egyáltalán szóba állni velük a Tottenham. Ez most nagyjából 80 millió font körül mozogna – írja a Sky Sports.