Dollár
423,88 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
19,181 $

Így ütötte ki a Manchester United az Arsenalt az Old Traffordon (videó)

Fotó: EPA/PETER POWELL
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 5. - 10:07

A Manchester United pokolból a mennyországba juthat, és immáron ismét kihívója a bajnoki címnek a Premier League-ben.

A Manchester United egy nagyon-nagyon gyenge idényt zárt legutóbb, számtalan kritikát kapott a klub, akik rövid időn belül többször is edzőt váltottak. Hiába tért vissza Ronaldo, a hírek végig arról szóltak a nyári időszakban, hogy távozni akar, mert még csak a Bajnokok Ligájában sem játszhat.

Soron kívül Legjobb barátja behívása miatt nyitott tüzet egy toborzótisztre egy férfi Szibériában

Végül maradt, és két olyan pofonban volt része az első fordulókban, hogy sokan csak nevettek a Vörös Ördögökön. Erősen megkongatták a vészharangot, pláne amiatt, mert a harmadik fordulóban a Liverpool látogatott el az álmok színházába, sokkal nagyobb esélyesként.

A Liverpool legyőzése óta megindult a szekér, és az United az új igazolásokkal, a változtatásokkal teljesen más képet mutat. Az utolsó helyről pár hét leforgása alatt már ott is vannak az élmezőnyben, mindössze három ponttal vannak lemaradva az első helytől.

Sőt, mindössze két egységgel számolnak kevesebbet, mint a Haaland vezette Manchester City, akiket abszolút favoritnak tartanak. Köszönhető ez annak is, hogy az United négy meccs óta veretlen, és ők voltak azok, akik megállították az Arsenal tökéletes menetelését.

Vasárnap a nagy rangadón a Manchester United végül 3-1-re győzött, még az új igazolás, Antony is betalált, és ez csak a kezdet. Immáron rendkívül jól áll az United szénája, és ha ezt tartani tudják, rövid időn belül ott lehetnek a dobogón.

A Manchester United-Arsenal csúcsrangadóról készült videós összefoglaló elérhetővé vált, ami minden fontos mozzanatot tartalmaz. Hirtelen a rajongók is messze pozitívabbá váltak, és izgattak a folytatás miatt, míg az ellenfeleknek sok okuk van félni.