Clouds
21 Budapest
Dollár
360,11 Ft
Euró
391,17 Ft
Font
443,46 Ft
Bitcoin
23,206 $

Videón a Manchester City őrületes fordítása a Tottenham ellen

Fotó: EPA/Andrew Yates
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Úgy tűnt, hogy a Manchester United után a Tottenham ellen is vereséget szenved a Manchester City, ám végül fordítani tudtak.

Azt követően, hogy a Manchester United hazai pályán fordított és legyőzte a városi riválisát, kihagyott egy ziccert a következő mérkőzésén azzal, hogy csak döntetlent játszott a Palace otthonában.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Ezzel két nagyon értékes pontot vesztettek, és ha nem győzik le az Arsenalt a Premier League aktuális fordulójában, nagy valószínűség szerint lemondhatnak a bajnoki álmokról. A Citynek pedig azon kellett dolgoznia, hogy ne legyen nagyobb a különbség az Arsenalhoz képest, mely jelenleg úgy vezet 5 ponttal, hogy egy meccsel kevesebbet játszott.

Guardiola csapata legutóbb a Tottenham ellen léphetett pályára Manchesterben. Mindkét alakulat egy fájdalmas városi derbi után próbálta begyűjteni a három pontot, és nagy meglepetésre a Tottenham két góllal is vezetett.

Percek alatt képes volt fordítani a Manchester City

Percek alatt kettőt is vágtak a londoniak az első félidő végén Kulusevski és Emerson révén, ami miatt Guardiola csak foghatta a fejét. Volt már hasonló helyzetben a City, és tekintve, hogy a legerősebb kerettel rendelkeznek, messze nem érezhettük lejátszva a mérkőzést.

Az 51. percben Alvarez szépített, majd két perccel azután Haaland góljával már el is tűnt a különbség a két csapat között. Mahrez a gólpasszát követően ugyancsak beköszönt, tette ezt a 63. percben Rodri passzából.

Valamivel több mint 10 perc alatt képesek voltak fordítani, míg a Tottenham képtelen volt reagálni erre. A kegyelemdöfést Mahrez vitte a 90. percben, aki ezzel gólpasszt és két találatot is gyűjtött a rangadón.