Dollár
392,10 Ft
Euró
405,71 Ft
Font
469,76 Ft
Bitcoin
16,903 $

Megtámadtak egy idős Manchester City-szurkolót Belgiumban, kritikus az állapota

Clinton Mata, a Brugge (b) és Joao Cancelo, a Manchester City játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája A csoportjának harmadik fordulójában játszott Brugge - Manchester City mérkõzésen Bruges-ben 2021. október 19-én. MTI/AP/Olivier Matthys
not image

Kornis Vivien

2021. október 20. - 18:17

A 63 éves férfit egy Brugge-szurkoló megütötte, majd elmenekült a helyszínről.

A Brugge 5-1-re kapott ki a Manchester Citytől a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének keddi játéknapján. A mérkőzést követően megtámadtak egy 63 éves Manchester City-szurkolót a Jan Breydel Stadion parkolójában – számolt be az Nso.hu belga és brit sajtóinformációkra hivatkozva. 

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Az idős szurkoló a Blue Moon belga Manchester City szurkolói klub tagjaként volt jelen a stadionban 233 másik City-drukkerrel együtt. A mérkőzés végével a parkoló felé vette az irányt, ahol a szemtanúk szerint egy hazai szurkoló levette róla sálját, majd amikor ezt a sértett számon kérte, a támadó megütötte a fején. 

A támadó és társai azonnal elmenekültek a helyszínről, a 63 éves áldozatot pedig kórházba szállították, ahol az életéért küzdenek. A rendőrség nyomozást indított.

„A klubnál mindenki megdöbbenve, szomorúan vette tudomásul a híreket arról, hogy egy szurkolónkat bántalmazás érte a tegnapi Bajnokok Ligája-mérkőzés után. Jelenleg az FC Bruges munkatársaival, valamint a belga és a manchesteri rendőrséggel dolgozunk a további információk megállapításán” – idézte a Manchester City hivatalos közleményét a lap.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.