A Manchester City sztárja akkora gólt lőtt, hogy csak pislogunk (videó)

Fotó: Fotó: Twitter/Manchester City
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 1. - 21:11

Mahrez finoman szólva sem volt szégyenlős, olyan határozottsággal vágta be a labdát a hálóba, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne.

A Manchester Citynél még mindig nem lehetnek teljesen elégedettek, hiszen ugyan a legutóbbi szezonban a Premier League megnyerése mellett bejutottak a Bajnokok Ligája döntőjébe, a trófeát a Chelsea vitte el.

Ez igazán fájó lehetett Guardiola és a tulajdonosi kör számára, mivel esélyesként léptek pályára, ráadásul Tuchel csak azelőtt pár hónapja csatlakozott a londoniakhoz, míg a spanyol klasszis évek óta vezeti a Cityt.

Emellett rengeteg pénzt költöttek az évek alatt igazolásokra, de továbbra sem tudták megszerezni a BL-címet. A fő cél ebben a szezonban az lesz, hogy újra ott legyenek a fináléban, és begyűjtsék az utolsó nagy serleget, ami még hiányzik a vitrinből.

A Citynél ehhez további 200-220 millió fontot költenének, amit két játékosra fordítanának. A legutóbbi hírek szerint az Aston Villa csapatkapitánya 100 millió fontért szerződhet át, míg Kane a Tottenham-tól 120 millióért.

Ez újabb változásokhoz vezethet a kezdőben, és nem kizárt, hogy mindez Mahrez helyzetére is hatással lesz, aki 2018 óta szolgálja a Manchester Cityt. Guardiola egyik legfontosabb igazolása volt, de már ő is elmúlt 30, és nem lehet azt mondani, hogy abszolúte a jövőt jelentené.

Kegyetlen nagy gólt vágott a Barca új sztárigazolása a Stuttgart ellen (videó)

Azok, akik leírják a szélsőt, hibát követnek el, és ezt a legutóbbi felkészülési mérkőzésen is bizonyította. A Barnsley ellen játszott a sztárcsapat, akik még csak gólt sem kaptak, miközben négyet vágtak.

Mahrez találata volt a legszebb a 34. percben, ahogy a beadott labdát kapásból előtte. Szépségdíjas találat volt, és ha hozni tudja ezt a formát, akkor Guardiola még nagyobb dilemmába kerülhet a kezdő összeállításakor.