100 milliót kínál a Manchester City a világ egyik legjobb támadójáért

Fotó: Twitter/England
not image

Hujber Dávid

2021.június.20 - 10:39

Ez lehet az az összeg, amit a rivális Tottenhamnak el kellene fogadnia, mivel Harry Kane távozni akar ezen a nyáron.

Egy ideje már téma Kane esetleges távozása, tavaly nyáron állítólag csak José Mourinho érkezése tudta meggyőzni a maradásról, de a portugált igen hamar kirúgták, és még mindig nem találták meg az utódját.

Kane immáron valóban távozás előtt áll, és főként a Manchester Cityvel hozták szóba, ahol Pep Guardiola nagyon is nyitott az angolok csatárjának leigazolására, akit a világ egyik legjobb támadójának tartanak.

A DailyStar beszámolója szerint 100 millió fontos ajánlatra készül a brit bajnok Kane játékjogáért, ami a következő hónapban, közvetlen az Európa-bajnokság után fog befutni a londoniakhoz. A City gyorsan szeretné lezárni az üzletet, emiatt is ajánlanak 100 millió fontot.

Egyszerűen nem szeretnék, hogy az ügy elhúzódjon, így abban bíznak, hogy a Tottenham rá fog bólintani az összegre, akinek az árát azonban 150 millió környékére értékelik. Az 50 millió fontos differencia hamar azt eredményezheti, hogy Kane a helyén marad, vagy abban kell bíznia, hogy a Manchester United kész felüllicitálni a városi riválist.

Videón a magyarok reakciója Fiola góljánál a franciák ellen a Városligetben

Kane eddigi gyenge teljesítménye az Európa-bajnokságon csak lenyomhatja az árát, de talán csak a válogatottban nem megy neki, mivel a Premier League-ban ipari mennyiségben képes termelni, ami nyilván fontosabb a City számára.