Harry Kane nem megy a Manchester Citybe, de van B-terv

Diogo Dalot (b) és Joao Felix a portugál labdarúgó-válogatott edzésén a budapesti Illovszky Rudolf Stadionban 2021. június 16-án. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő portugál válogatott Németország ellen lép pályára június 19-én Münchenben. MTI/EPA-LUSA/Hugo Delgado
not image

Kolláth Benjámin

2021.június.17 - 11:04

Az Eurosport információi szerint Joao Felixet igazolhatja le a City, amennyiben Harry Kane nem igazol hozzájuk, akár Bernardo Silváért cserébe.

Angliában már egy ideje ismert volt, hogy a Manchester City érdeklődik Joao Felix iránt, ráadásul nem először nézték ki az Atletico Madrid portugál csatárát, egyszer már majdnem sikerült elhappolniuk a madridiak elől.

Most az Eurosportra hivatkozva a Mundo Deportivo jelezte, hogy a Manchester City és a Tottenham tárgyalása Harry Kane-ről zátonyra futott, a londoniak ugyanis igen megnehezítik a kérők dolgát a 175 eurós kivásárlási árral. Emiatt a kékek másfele kezdtek kutakodni.

A B-terv pedig Joao Felix. A csatorna szerint akár Bernardo Silvát is felajánlanák az Atleticónak az anyagi terhek enyhítéseképpen, ő ugyanis elvesztette Pep Guardiola bizalmát.

Az Atletico Madrid nem tette ki a „nem eladó” táblát Felixre, szóval egy jó ajánlatot meg fognak hallgatni. A játékos egyelőre még nem tudott beilleszkedni maradéktalanul Simeone csapatába, de tehetsége kétségtelen. Voltak remek teljesítményei az idei szezonban, de elsősorban annak elején.

Amennyiben egyik játékos sem lehet az övék, a csatorna szerint az Interből Romelu Lukakut vagy Lautaro Martinezt, vagy a Real Sociedadból Mikel Oyarzabalt hoznák el.