Dollár
386,93 Ft
Euró
394,77 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
23,954 $

A spanyol bajnokságban keresgéli a Manchester City Bernardo Silva utódját

Fotó: Bernardo Silva a portugál labdarúgó-válogatott edzésén Budapesten, az Illovszky Rudolf Stadionban 2021. június 25-én. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplõ portugál válogatott Belgium ellen lép pályára Sevillában június 27-én. MTI/Szigetváry Zsolt
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. augusztus 5. - 10:23

A Manchester City a PSG és a Barca érdeklődését is felkeltő Bernardo Silva távozására vár, és Nabil Fekir lehet az egyik jelölt a pótlására.

A Real Betis piacán megállt a levegő Luiz Felipe és Luiz Henrique érkezése után, akik az első erősítések voltak egy olyan csapat számára, amelynek szüksége van egy nagy eladási üzletre ahhoz, hogy nyugodt lehessen, amikor az esetleges új szerzeményekről van szó. 

Soron kívül Mulasztás lenne, ha az Egyesült Államok nem reagálna Kína tajvani fenyegetésére

Antonio Cordon asztalán ezzel kapcsolatban eddig Guido Rodriguez neve szerepelt, de Nabil Fekir is távozóban lehet.

A francia középpályás a Premier League egyik fő attrakciójává vált, és a Manchester City is beszállhat a licitálásba, amennyiben a Cityt elhagyni akaró Bernardo Silva úgy dönt, hogy esetleg Párizsban vagy Barcelonában folytatja. 

A Fichajes.net nemrég értesült arról, hogy a Newcastle United újabb ajánlatot tett a Betis játékosáért, aki egy első ajánlatot már visszautasított, hiszen a zöld-fehérek nagyon nagyra tartják Fekirt. A francia az egyik legfontosabb játékos Manuel Pellegrini csapatában, és ez nem is csoda, hiszen a gólok, asszisztok, labdaszerzések és döntő passzok tekintetében páratlan. 

Éppen ezért a Manchester City szemet vethetett a nemzetközileg is elismert játékosra, azzal a céllal, hogy Anglia és a világ egyik legjobb csapatában kapja meg karrierje nagy lehetőségét. 

Minden természetesen Bernardo Silva távozásán múlik majd, és azon, hogy milyen gyorsan történnek meg az egyes szükséges lépések, hogy létrejöjjön az a dominóhatás, amely elvezethet ehhez a lépéshez, amely bár bonyolult, de nem lehetetlen.