Dollár
426,35 Ft
Euró
421,07 Ft
Font
481,56 Ft
Bitcoin
19,975 $

Hivatalosan is bemutatták a PS Plus májusi ingyenes játékait

Sony
not image

Kulcsár Péter

2022. április 29. - 08:37

Egy nappal azt követően, hogy kiszivárogtak az internetre, a Sony hivatalosan is bejelentette az érkező game-ek listáját.

Ha van egy állandó és stabil dolog a PS Plusszal kapcsolatban, akkor az az, hogy a rajongók általában minden egyes hónap végén megtudják, mit tartogathat számukra a közeljövő ingyenes game-ek tekintetében.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

A PS-júzerek, illetve az előfizetéses szolgáltatás feliratkozói már előre örülhettek, hogy április 27-én lelepleződnek a várva várt game-ek, és ez pontosan így is történt, habár korábban szivárogtatások révén már bepillantást nyerhettek a potenciálisan érkező alkotások listájába.

A 2022 májusára szóló PS Plus ingyenes játékok között megtaláljuk majd a FIFA 22-t, a Curse of the Dead Godst és a Tribes of Midgardot.

Mindhárom játék PS4-re lesz elérhető, a FIFA 22 és a Tribes of Midgard PS5-ös változatát pedig azok is bezsebelhetik, akik újgenerációs konzolon játszanak. Az akció május 3-án kezdődik, és egészen június 7-ig tart majd, így szokásosan egy hónapunk lesz arra, hogy könyvtárunkba helyezzük ezeket a fantasztikus alkotásokat.