Clouds
21 Budapest
Dollár
367,45 Ft
Euró
394,22 Ft
Font
441,74 Ft
Bitcoin
23,081 $

Majoros Hajni és legkisebb fia debütált a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban

Fotó: Instagram/Majoros Hajnalka
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Többek között Majoros Hajniék miatt is érdemes lesz figyelni a folytatást a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban, aminek Ördög Nóri a műsorvezetője.

Eddig rendkívül szórakoztató a TV2 gyerekműsora, amiben a szülőket teszik próbára. Számos humoros jelenetet láthattunk már az elmúlt napokban, és közben egyre érdekesebb dolgokat tudhatunk meg róluk.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Tudhatjuk, hogy mekkora dumás Majka és Hajni kisebbik fia, aki szerepet kapott a műsorban. Már a fotókon keresztül is átjön, hogy milyen otthonosan érzi magát a kamerák előtt, izgalmas lesz figyelni, hogyan alakul a játék Hajniékkal.

„Emlékszel, amikor gyerekként vártad haza anyukádat a szülői értekezletről és közben azon izgultál, vajon mit mondhatott az osztályfőnök rólad?” – tette fel a kérdést Hajni a legújabb posztjában a népszerű Instagram oldalán, ami 365 ezer követőt számol.

„Milyen elhallgatott infót oszt meg, ami veled történt, mellyel anyukádat igencsak ki tudnád akasztani? Nos, valami teljesen hasonló izgalom lett rajtam úrrá, hiszen van-e annál kínosabb, amikor a saját gyereked ország-világ előtt mondhat olyat, amit inkább besepernél a szőnyeg alá mondjuk egy életre?”

„Na persze, én főztem, egyem is meg. Nézzétek holnap/vasárnap este 18.55-kor a TV2-n/milyen vidám perceket okozott a stúdióban ez az ördögfióka…” – tette hozzá a posztjában Hajni a TV2 műsora kapcsán.

Még több bulvár: Béres Anett 2023-ra megérett arra, hogy csak magának akarjon megfelelni