Teljes egészében Tóth Gabi és Majka újabb nagy vitája (videóval)

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Takács Petra

2021. szeptember 26. - 21:20

Sokan várták már ezt a felvételt, mivel az előzetesből kiderült, hogy Tóth Gabi és Majka újra összekapott egymással a stúdióban.

Részben hasonló karakterekről van szó, Gabi és Majka is nagyon hevesen tud kiállni az igazáért. Miután kiderült, hogy együtt fognak dolgozni a Sztárban Sztár leszek! című műsorban, borítékolható volt, hogy lesznek viták közöttük.

Arra azonban nem sokan számíthattak, hogy az első ilyen vita alkalmával Gabi feláll és sírva kimegy a stúdióból. Nehéz percek voltak azok, a forgatásoknak is le kellett állniuk, majd később megbeszélték a dolgot.

Röviddel ezután ismét robbant a bomba kettejük között, mert megint elbeszéltek egymás mellett, miközben Gabi nagyon feszült volt az egyik versenyzője miatt. Az énekesnő évek óta nem találta magát ilyen nehéz helyzetben, hiszen csak három versenyzőt vihetett magával az élő show-ba.

Dancing with the Stars: Kasza Tibinek kevés volt Kozma Dominik teljesítménye

Rettentő kemény volt meghozni ezeket a döntéseket, és szíve szerint a végén már a saját székét is átadta volna. Majkának az volt a gondja, hogy Gabi nem engedte befejezni a gondolatát, és a saját véleményét formálta át arra.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.