Dollár
395,41 Ft
Euró
412,67 Ft
Font
480,98 Ft
Bitcoin
17,094 $

Majka Tóth Gabiról: „Én el voltam foglalva Tóthtal, mert csorgott a nyála”

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Takács Petra

2022. október 31. - 17:39

Majka ismét csipkelődni kezdett a Sztárban Sztár leszek!-ben, de csak humorosan, a tőle megszokott lazasággal, amit Tóth Gabi levett, nem sértődött meg.

Az elmúlt hétvégén sem panaszkodhattunk, bőven volt mit néznie a TV2 nézőinek. Szombaton a Dancing with the Stars kápráztatta el a közönséget, akik közül sokan örültek, amikor kiderült, hogy Berki Mazsi kapta a legkevesebb szavazatot.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Vavra Bence és Lissák Laura nem lehettek nyugodtak, mert Mazsi előttük Rubint Rékát, Zimány Lindát, és Bárdosi Sándort is kiejtette. Végül azonban most neki kellett távoznia, amit részben örömmel tett, mert most újra annyit lehet a kislányával, amennyit csak akar.

Egy nappal később pedig a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évada folytatódott tovább, és ismét elköszöntünk egy énekestől. Barci Laci versenyben maradt, aki megint nagyon szórakoztató volt, és Majka nem állta meg viccelődés nélkül.

Kiszúrta, hogy Tóth Gabinak bejön az eljátszott karakter, és finoman megjegyezte, hogy szerinte csorgott az énekesnő nyála. Gabi nem sértődött meg ezen, inkább úgy csinált, mintha a lecsorgott nyálát keresné az állán.

Vajna Timi fenékformája láttán kifogytunk a szavakból (videó)

„Én el voltam foglalva a Tóthtal, mert csorgott a nyála. Keresem az okát, hogy miért… Most törölgeti, nézd meg!” – mondta viccesen Gabi jelenetére Majka, miközben pontozni próbálták a produkciót.