Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

Majka 43 évesen is penge formában van (fotóval)

Fotó: Majka (Majoros Péter) énekel a Majka & Curtis zenekar koncertjén az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 14-én. MTI/Vasvári Tamás
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 28. - 08:27

Nem lehet azt mondani, hogy a rapper elhanyagolná a testét, mert távolról sem, és az utóbbi időben még aktívabb a közösségi médiában.

Majka nemcsak saját magáért felelős, hanem a családjáért is, akikért mindent megtesz, hogy biztonságban és jól éljenek. A Való Világ egykori fiatal sztárjából családapa lett, és mintaapukaként neveli a gyermekeit.

Soron kívül Deutsch Tamás: a baloldal továbbra is a magyarok ellen dolgozik 

Nagy boldogságban élnek négyen, Majka és Hajni remek szülők, akik természetesen teret adnak gyermekeik fejlődésének. A rapper kisebbik fia például egyenesen odavan a zenéért, az utóbbi időben nem egy felvételt láthattunk róla, míg a nagyobbik aláírt az Újpesthez.

Rá érdemes lesz figyelni később, ha elindulna ezen a pályán, mert nem kizárt, hogy sokat örökölt az édesapjától, aki sikeres rapper, dalszövegíró, műsorvezető, televíziós személyiség és nem utolsó sorban üzletember.

Őrület, milyen jó teste van Metzker Vikinek

Nagyon nagy a hajtás körülötte, különösen ebben az időszakban, hiszen a nyár mindig sokkal aktívabb. Emiatt is volt fájó két évvel ezelőtt, amikor a koronavírus miatt még csak koncertezni sem lehetett.

Lapozó: 1 2