Dollár
395,41 Ft
Euró
412,67 Ft
Font
480,98 Ft
Bitcoin
17,094 $

Majka nagyon boldog: „Végre 9 év után legyűrtük az X-Faktort”

Fotó: Instagram/Majoros Péter

Takács Petra

2022. október 17. - 10:39

Majka rendkívül boldog, hogy televíziós történelmet írt a Sztárban Sztár leszek!, miközben egymásnak feszülhettek az X-Faktorral.

A Sztárban Sztár leszek! 2022-es évada legutóbb is nagyot ment, és a második élő adás különösen izgalmas, látványos, fordulatos volt. Ezúttal a nagy dráma elmaradt a végén, bár így is egy olyan versenyző esett ki, akit előrébb vártunk volna.

Majka a Facebook oldalán jelentkezett, és büszkén osztotta meg, hogy milyen sikereket értek el, az X-Faktorral szemben is, ahol ezen a héten kezdődnek meg az élő adások. A rapper természetesen rendkívül büszke is, és alig várja a folytatást.

„9 éve indult a Sztárban Sztár a tv2-n, és az egyik legnagyobb zászlóshajója lett a műsora a csatornának.” – írta a posztjában nagyon büszkén Majka, aki továbbra is tagja a TV2 családjának, ahol komoly sikereket ért el.

„Bár a konkurens csatorna legsikeresebb műsora az X faktor szombaton, a SzSz pedig vasárnap volt mindig képernyőn, egyszer egy évben mindig találkoztak. Az X táborának adásai egy hétvégén szombat, és vasárnap kerültek adásba.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2