Majka: „A színpadon még jobban értékelem az óriási utat, amit bejártam”

Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Majka pontosan tudja, honnan jött, nem feledkezett meg róla, és igazán hálás azért, amit eddig elért az életében.

Majka nagyon nagy utat járt be az életében, a magánéletében és a karrierjében. Keményen meg kellett küzdenie azért, hogy itt tartson, és a sikerei csak azt bizonyítják, hogy jó abban, amit csinál, többek között a zeneiparban is.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Minden adott számára ahhoz, hogy boldog életet éljen, jelenleg a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadát forgatja a TV2-vel. A nagy négyes maradt a helyén, és Tilla kulisszák mögötti videóinak köszönhetően láthatjuk, remek a hangulat a stúdióban.

Majka már számtalan forgatáson van túl, mindez rutin számára, de eddig minden évadban érték komoly meglepetések. Valószínűleg ez most sem lesz másképp, sokan várják a válogatók levetítését a TV2 képernyőjén.

A híres rapper hangsúlyozta, akármilyen messzire is jutunk az életünkben, sose felejtsük el, honnan jöttünk. Hozzátette, a színpadon még inkább értékeli azt az óriási utat, amit bejárt az évek alatt.

„Akármilyen messzire juttok, sose felejtsétek el, honnan jöttetek. A színpadon még jobban értékelem az óriási utat, amit bejártam.” – írta a posztjában Majka a hétvége előtt, ami egyelőre nem a napsütésről szól.