Clouds
21 Budapest
Dollár
346,72 Ft
Euró
370,60 Ft
Font
431,40 Ft
Bitcoin
27,157 $

Majka a Barca győzelme után: „Elképesztő, amit a Ryanair művel az utasokkal”

Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Majka elégedetlenségét fejezte ki azzal a légitársasággal kapcsolatban, akiknek a járatán utaztak, és részletesen elmesélte, mi történt.

Mint ismeretes, Majka és fiai Barcelonába látogattak, ahol először az Espanyol meccsét nézték meg, majd egy nappal később a Barcelona és a Real Madrid csúcsrangadóját. Nagy volt az öröm, mert a katalánok fordítottak, és gyakorlatilag megnyerték a bajnokságot.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Ugyanakkor nem ment minden simán Majkáék útja alatt, aminek kapcsán nemtetszését fejezte ki. Részletesen számolt be arról, hogy mi történt, és mik azok a dolgok, amik egyáltalán nem tetszettek neki.

„Elképesztő amit a Ryanair művel az utasokkal… Foglaltunk egy jegyet Barcelonába, és a visszaútra rossz indulási időpontot adtak meg. Reggel 08:40 szerepel a jegyen, de valójában este 8:40-kor indul a gép. Reggel 6-kor keltünk és a reptéren közölték velünk, hogy csak este megyünk.”

„A Ryanair helyi irodájában pedig elkezdtek hazudozni, hogy megváltozott az indulási időpont, és hogy küldtek e-mailt. Mondtam nekik hogy ez kamu, nem kaptunk semmilyen e-mailt, sőt a telefonszámom is meg kellett adni a foglaláskor, tehát arra is küldeni kellett volna értesítést, ha változik az időpont.”

„Meg amúgy is teljesen életszerűtlen, hogy véletlenül pont 12 órát késik egy gép. Egyszerűen csak rossz jegyet adtak, és így próbálják megmagyarázni a hibájukat. Mutattam nekik az általuk kiadott jegyet, amin reggel 8:40 van, és kérdeztem, hogy a transzfert, vagy esetleg a szállodát itt a reptéren nem akarják e kifizetni, de ezt határozottan elutasították.”

„Kérdeztem most mit csináljak 12 órán keresztül a reptéren két gyerekkel? Erre azt mondták üljünk le, várjuk meg az indulást. Elég erélyes voltam, elküldtem őket a francba, de így sem tudok mit csinálni. Teljesen kiszolgáltatott helyzetben van az ember, és ha nagyon balhézik csak magával ba*ik ki. Megfogadtam, hogy soha többet nem repülök ezzel a légitársaságnak csúfolt céggel. De legalább a Barca nyert…”