Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,107 $

Majka: „Élet a pulyka után…”

Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Majka családi fotója is bekerült a kedvencek közé, láthatóan mindenki jól érzi magát, remek lehetett a hangulat.

Majka számára is a legfontosabb a család, a szerettei és a barátok, akik pótolhatatlanok. Minél idősebb az ember, annál inkább elkezd ragaszkodni ezekhez az értékekhez, és már kevésbé vágyik a pörgésre.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Nyilván mindig jó kiszakadni a hétköznapokból, kicsit lazítani, sportolni, és így tovább, de a legnagyobb nyugalmat a család szeretete adja. Emiatt is fontos, hogy megőrizzük az egyensúlyt, és törekedjünk a boldogságra.

Igazán boldogok akkor lehetünk, ha olyan emberek vesznek körbe bennünket, akik szeretnek. Nincs különlegesebb érzés, mint a szeretet, amikor szeretve vagyunk, és ez nemcsak az ünnepek idején igazán.

Számos formája van a szeretet kimutatásának, de tény, hogy amikor eljön a karácsony, valahogyan még inkább meg tudjuk ezt élni. Majka is ezt tette a családjával, a szeretteivel és a barátaival.

Remek lehetett a hangulat, a kisebbek is jól érezhették magukat, hamarosan pedig jön 2023. Egy újabb esztendő, aminek a végén ismét a karácsonyfát fogjuk díszíteni, miközben azon kapjuk magunkat, hogy megint sokat nőttek a gyerekek.

Még több bulvár: Sári Évi aranyba öltözve is csillogóan szép