Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

Majka nagyban tolja a pókert (fotóval)

Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A rapper a jelek szerint egy nemzetközi pókerversenyen vesz részt, és van pár igen értékes zseton előtte, de hogy mennyi maradt, azt csak ő tudja.

Majka továbbra is az egyik legismertebb zenész és televíziós személyiség, ami valószínűleg így is marad. Nagy utat kellett bejárnia ahhoz, hogy felérjen a csúcsra, és ez nemcsak a Való Világról szól, ami nyilván igen komoly ugródeszkát adott számára.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Utána azonban ő volt az, aki keményen kezdett el dolgozni a karrierjén, egy pillanatra sem dőlt hátra. Volt egy víziója, amit követett, és hosszú ideje már annak, hogy a TV2-höz igazolt, ahol megvalósította az újabb nagy álmait.

A tévézésben is letette a névjegyét, közben szép csendben elmerült a pókerezésben. Sokat tanult az évek alatt, versenyeken is részt vett, de odafigyelt arra, hogy megmaradjon az egyensúly, mert ennek is megvannak a maga veszélyei.

Időről időre külföldön is megméretteti magát, láthattuk már Las Vegasban is játszani, ahol az ember könnyen megfeledkezhet arról, hogy ez csak egy játék. Nem elég ismerni a szabályokat, rendkívül ügyesen kell blöffölni, és figyelni a többiek reakcióját.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2